Question

Responses not showing for one particular question

  • 2 February 2022
  • 9 replies
  • 107 views

Hello, 

One of the questions in my survey is required but the responses to that question aren’t showing up in results summary. 

If I download the responses, the answers for that question show up in the excel file but not the response summary.

If anyone has any solutions that would be super helpful! 

Thanks in advance. 


9 replies

Userlevel 7
Badge +5

Hi @MCforever Happy Thursday! Do you have any logic jumps set up on the form that would skip over that question?

Userlevel 7
Badge +5

Hello @MCforever! How are you doing today? Don't forget to let us know if you have any logic jumps in your form that would skip over that question! This info is very important to understand the whole flow of your form! 

all of a sudden 2 of our computers can't see the responses from any typeform we tried loging in again and restarting the computer but it's not helping>  Any suggestions

Hello, 
I’m having the same problem here. 
Icant see the individuals responses, only the summary. 

 

Userlevel 7
Badge +5

Hey @Sharon.Kramer @Marcelle cotrim sorry you’re having this issue, could you try clearing your cache to see if this resolves the issue? 

Let us know if it doesn’t and we’ll investigate further 😊

Hi @Grace , i dont know what you mean. 

Can you explain it better ? 

 

thank you 

Userlevel 7
Badge +5

Hey @Marcelle cotrim sure thing, which browser do you use? (Chrome/Safari etc) 

Chrome ! 

Userlevel 7
Badge +5

Thanks @Marcelle cotrim if you open a browser tab there should be the 3 dots in the top right - click here and you should see an option to clear browsing data. I would recommend choosing a time frame from before you started experiencing the issue with results page to see if that resolves it.

Let me know if that works 🙏

Reply