Feedback
Answered

Page Jumps to Typeform Automatically



Show first post

30 replies

We’re not currently using multiple embeds on a single page. Are you seeing something different?

We have the same problems with autofocus sice a couple of days. found this thread and tried what @mathio wrote

  • - generate new embeded code - didn’t work
  • - if i add the attribute data-tf-disable-auto-focus in the embeded code the whole design is changing.

so, this is our original design (we use typeform for our productfinders - in german language).

 

 

and after insert the attribute, the design looks this way:
 

ok. now i need help. is there any clue i can make? change the attributes, if i create the embeded code or is there an other attribute for disable auto focus?

and yes! the autofocus is disabled. but...

Userlevel 7
Badge +5

@AlexfromA1 the different form UI you see is chat UI because you most likely have data-tf-chat in your embed code.

@PopmenuEB  @sueb_13 @AlexfromA1 @almightyhogan I am told the issues with autofocus are resolved now. The issue with embed displaying the entire host page in the iframe was fixed too. It was caused by conflict with older version of embed lib (only when you used both embed v0 and v1 in single page). If you have the embed lib installed locally in your project you will need to upgrade to latest version, otherwise the fix should be automatic.

Hi guys, today we discovered the described problem on all pages where we have included Typeform. Some days ago the problem didn’t exist. Although I have cleared the cache, the page automatically jumps to the form, even if I haven't started filling it out yet. Using data-tf-disable-auto-focus changed nothing. 

We embed our Typeform via the new library (data-tf-widget).

Important: The affected Typeforms don’t have a start-button. Another Typeform with a start page doesn’t has that problem but this is no option for all of our Typeforms. 

Help please! 

Userlevel 7
Badge +6

@redTomato - just thought/recommendation if you have not done this already: raise a ticket with Typeform Support - they may be able to troubleshoot this faster than this community.. two vectors of support are better than one. 

Reply